Начална страница

сряда, 30 ноември 2011 г.

Ново от Valve — Counter-Strike: Global Offensive!

Както вече някои от вас знаят, Valve ще пускат нов Counter-Strike, който ще разшири отборно базираната игра, която започна преди 12 години.

Counter-Strike: Global Offensive ще пристигне с нови карти, персонажи, оръжия и ще достави обновени версии на класическото Counter-Strike съдържание (de_dust, др.). В допълнение, Counter-Strike: Global Offensive ще въведе нови игрови режими, откриване на мачове, класации и други.

Дъг Ломбарди от Valve каза следното: „Counter-Strike превзе игралната индустрия с изненада, когато не харесваната модификация стана най-играната екшън компютърна игра в целия свят почти веднага след пускането и през август 1999 г. За последните 12 години тя продължава да бъде една от най-играните игри в целия свят и да бъде титуляр сред турнири на игри, като е продадена над 25 милиона пъти по цял свят. CS: GO обещава да разшири всепризнатия Counter-Strike геймплей и ще може да се играе от играчите на компютър, Mac и на конзолите от следващо поколение.“

Counter-Strike: Global Offensive се разработва от Valve в сътрудничество с Hidden Path Enteirtainment базирано в Сиатъл. Играта е насочена да бъде пусната в началото на 2012 година и ще може да се играе на тазгодишните PAX Prime и Eurogamer Expo.

Във форума вече има създаден раздел, където всеки може да коментира по въпроса.
Текст: WildBeast

Няма коментари:

Публикуване на коментар